Love in the box
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Love in the box

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Relax with a cold

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Urmatorul
AutorMesaj
Streeter

Streeter

Data de inscriere : 28/01/2011

Relax with a cold - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:21 pm

-Daca sentimentul pe care-l am acum,dragostea si dorinta,atunci cu siguranta m-au rapit extraterestii
Spun coborandu-mi mana pana deasupra zonei lui pubiale,masandu-l usor si intr-un fel erotic cu varful a doua degete.Imi apropii chipul de al sau,muscandu-i buza inferioara,tragand-o putin spre mine.Imi lipesc si mai mult corpul de al sau,ranjindu-i larg
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Data de inscriere : 25/11/2010

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:29 pm

I`am urmat cu atentie fiecare miscare,apoi i`am prins ambele maini dandu`mi ochii peste cap.
Daca asta inseamna sa te joci cu o persoana,promit ca nu mai fac asta niciodata,dar....tu n`ar trebui sa te joci cu focul,n`ai auzit ca te poti arde? zambesc chinuit.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:31 pm

-Sa sti ca am vrut sa simti si tu cum e sa cicaleasca cineva,cum faci tu mereu!In plus,slabe sanse sa ma ard eu de la focul tau
Spun stramband din nas,stiind ca am dreptate.Numai gura era de el tot timpul,fapte mai putin.Oricum nu as avea ce sa patesc,mai ales dupa el incepuse jocul asta
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:35 pm

Am ridicat o spranceana privindu`l,chiar credea ca nu sunt in stare s`o fac cu el?Glumea sau ce?Ei...bine vroia sa se joace,eu nu aveam nimic impotriva cu asta.
Nu fi asa sigur.am spus si mi`am dat tricoul jos,apoi l`am impins in spate cu mainile pana l`am trantit in pat.M`am proptit deasupra lui in maini privindu`l adanc in ochi.
Da sau nu? intreb serios,referindu`ma la faptul daca chiar vroia s`o facem.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:39 pm

AM ridicat o spranceana cand aud ce spune,incercand sa-i citesc gandurile insa,am fost total luat prin surprindere.AM marit ochii cand si-a dat tricoul jos si m-a impins pana in pat.Am strans usor din ochi cand m-a trantit in el,privindu-l apoi confuz cand s-a pus deasupra mea.Mi-am dat ochii peste cap,incruntandu-ma apoi
-Da,vezi s anu.Deparca ai fi in stare sa faci ceva
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:45 pm

Ma provoca sau mi se parea doar mie?Anyway,ma enervase la culme,adica ma invatasem sa fie asa,dar...daca nu ma credea avea sa`i demonstrez si cum chiar nu`mi mai scapa din maini.Era o singura problema daca avea sa inceapa sa tipe sau chestii dastea,nu il credeam in stare,dar neh....incercarea moarte n`are.
Mi`am dus o mana pe pieptul sau si am inceput s`o cobor incet catre boxeri,limba mea incepuse deja sa faca cercuri mici pe pielea gatului sau.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:49 pm

In regula,eu chiar am crezut ca nu era in stare de nimic si nu ma asteptam sa fie tocmai contrariul.Nu,cu siguranta asta facea parte din tachinarile lui si vroia doar sa par din nou vulnerabil ca apoi sa rada de mine!In nici un caz nu aveam sa ii fac jocul asa ca am tacut din gura,stand nemiscat ca si cand nu m-ar afecta cu nimic,desii nu prea era asa
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:56 pm

Am fost putin surprins de faptul ca nu facea nimic...nici un tipat,nu zicea nimic?!Eh...asta insemna ca puteam sa sta linistit,in plus nu vroiam sa`mi mai scape din maini si de data aceasta,chiar doream sa`i simt corpul langa al meu.
Mi`am lipit buzele de ale sale,apasandu`le puternic,apoi i`am facut cu ochiul,in timp ce cu o mana imi deschideam cureaua de la pantaloni.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:59 pm

Geez frate,de ce trebuia ca totul sa para atat de real?Adica cicaleala asta diferea foarte mult de celelalte si chiar ma punea pe ganduri.Strang usor din ochi cand ma saruta atat de apasat,privindu-l apoi cu greutate.AM fost si mai ganditor cand vad ca-mi facuse cu ochiul,marind ochii cand vad ca se descheia la blugi.In regula,ce insemna asta?
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:05 pm

Stiam ca nu facea nimic deoarece el credea ca eu doar ma joc cu el,dar ma saturasem de atat joaca,vroiam si putina actiune.Trebuia s`o las pentru alta data pentru ca sigur avea sa inceapa sa planga sau alte prosti,decat asta mai bine sa rada de mine.
Mi`am desprins buzele de ale sale privind`ul.
Acum serios,chiar vrei sa facem asta?Adica m`am saturat sa ma joc cu tine,chiar te vreau,deci...zi,da sau nu,doar atat,daca incepi iar sa ma iei peste picior mai bine las`o balta pentru ca n`am chef de glumele tale stupide mi`am dat ochii peste cap
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:07 pm

Aha...deci tipul asta chair fusese serios?Aolo!!!Ce naiba facusem?Adica fusesem cat pe ce sa...Vai,viata mea!Inghit in sec,ascultandu-l cu atentie.Chiar nu stiam ce sa zic insa normal ca aveam sa accept,atata timp cat el avea sa fie fericit
-Accept doar daca vei avea de gand sa termin pe vecie cu cicalelile!In plus,nu ma deranjeaza s ao fac cu tine.Cred ca a venit vremea sa incerc si eu asa ceva
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:16 pm

Defapt cred ca tu nu faci asta pentru ca vrei,deci nu cred ca am de gand sa fac ceva cu tine,bine doar daca imi promiti ca vrei cu adevarat.. spun zambind cald
Nu vroiam s`o fac doar sa ma distrez eu,nu eram chiar asa nesimtit,in plus care mai era distractia daca lui nu`i placea?
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:19 pm

Dau negativ din cap la ce spune,ducandu-mi mainile in jurul gatului lui.Ii sarut pasional buzele,retragandu-ma inapoi
-Daca nu as fi vrut sa o fac atunci as fi dispratu deja de-aici.Atata timp cat esti tu,as putea face orice,din inima
Ii spun zambindu-i cald.Chiar doream sa-l simt,nepasandu-mi ca avea sa ma doara fiindca eram virgin
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:24 pm

Am ramas putin uimit cand m`a sarutat,mdeah..cred ca nu ma invatasem cu ideea ca el chiar ma place.
Okei,daca spui tu.. am spus dand din umeri,apoi mi`am lipit buzele de ale sale.
Mi`am dus incet o mana pe pieptul sau,plimbandu`mi`o de sus in jos.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:26 pm

Stiam ca oricum nu credea o iota din ce spunema insa eu stiam ce simt si asta mi-era de-ajuns ca sa-mi justific actiuniile de-acum.Ii accpet bucuros sarutul,jucandu-ma cu cateva suvite rebele din parul lui,simtind din nou fiori din cauza atingerilor lui atat de palcute acum
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:30 pm

I`am muscat incet buza inferioara ca sa`si deschida gura,apoi mi`am infiltrat limba in lacasul umed.Mi`am dus cealalta mana pe piciorul sau urcand si coborand incet cu ea.
Parca ceva ma retinea,dar nu aveam sa ma dau batut,nu acum.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:32 pm

Mi-am deschis imediat gura cand imi musca buza,stiind ce-mi cere,fiind parca deja obisnuit cu asta.Imi arcuiesc usor spatele cand ii simt mana pe piciorul meu,devenind putin temator.Ins anu aveam sa ma opresc acum,nici vorba,aveam sa merg pana la capat si aflu cum era sentimentul ala pe care toti il adorau cand faceai sex,mai ales cu cel pe care-l iubeai
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:43 pm

Am inceput sa`mi misc limba prin gura sa,si mi`am lasat mana de pe abdomen pe boxeri sai.
Era un sentiment destul de ciudat ce incepu sa`mi inunde stomacul,singur nu era de la foame,erau un fel de fluturasi,cred,nu prea eram invatat sa ma indragostesc mai ales de un baiat.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:45 pm

In momentul in care incepuse sa-si miste limba in gura me aincerc sa tin pasul cu el,fiindu-mi cam greu,avand in vedere la ce minte goala aveam in astfel de momente.Simteam cum mandria mea incepe sa se intareasca,fiind prea stanjenitor pentru mine,inrosindu-ma in obraji
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:54 pm

Am simtit cum i se intareste mandria si am ranjit larg,continuand sa`mi misc limba in gura sa.
Ar fi fost bine daca putea sa`mi citeasca gandurile caci nu prea erau placute,si vroiam sa stie totusi la ce sa se astepte.Mi`am infiltrat incet mana in boxeri lui si`am inceput sa ii masez incet mandria.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 9:57 pm

Mi-am arcuit imediat spatele cand a inceput sa se joace cu mandria mea,fiind un sentiment de-a dreptul ciudat,insa palcut.Strang din ochi,lasand cateva gemete sa imi scape pe langa sarutul a carui control il pierdusem de mult,nefiind in stare sa mai raspund la el
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 10:07 pm

Mi`am deslipit buzele de ale sale si cu cealalta mana i`am dat incet boxeri jos,apoi mi`am deschis cureaua la pantaloni si am aruncat`o pe jos,urmata si de blugi,normal.M'am lasat in jos si i`am luat un sfarc in gura incepand sa il sug.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 10:43 pm

Imi deschid incet ochii,urmarindu-i stanjenit fiecare miscare,putand respira in sfarsit liber cand sarutul luase sfarsit.AM inghitit in sec,realizand cat de aproape eram de a-i simti corpul,caldura punand stapanire pe mine.AM lasat un geamat sa se auda in linistea camerei cand incepuse a se juca cu sfarcul meu,trecandu-mi mainile prin parul lui
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 11:10 pm

Sunetul sau imi mangaia auzul,mi`am ridicat privirea spre el ranjind larg.Mi`am urcat lent buzele spre gatul sau,apoi l`am muscat incet de pielea sensibila.Un semn rosiatic isi facu aparitia pe gatul baiatului in locul unde imi lasasem "amprenta",apoi am inceput sa ling acel loc tinandu`mi ochii inchisi.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 11:12 pm

Mi-am muscat buza inferioara de palcere,aceasta amplificandu-se cand imi acapara si gatul,mai ales cand ma musca.Zona aia avea sa ma omoare intr-o zi la cat de mult ma excita si,se parea ca tipul deja stia asta si cam profita.Insa nici ca-mi parea rau,corpul meu incepand deja sa se incalzeasca peste limita,fiind groaznic de bine
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

Relax with a cold
Sus 
Pagina 13 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Love in the box :: Locuinte :: Pensiune :: Living-
Mergi direct la: