Love in the box
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Love in the box

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Relax with a cold

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Urmatorul
AutorMesaj
Justin
Admin
Justin

Data de inscriere : 25/11/2010

Relax with a cold - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:12 am

Aham.... spun putin ganditor,apoi oftez.
Hai sa ne uitam la un film de groaza,poate asa nu mai dormi 3 nopti sa am si eu ce face... am chicotit

Ultima editare efectuata de catre Justin in Mar Feb 01, 2011 12:18 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Streeter

Streeter

Data de inscriere : 28/01/2011

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:13 am

AM marit ochii cand il aud,dand imediat negativ din cap
-Mai bine beau 10 cafele decat sa ma uit la un film de groaza!
Spun oftand adanc.Separea ca intr-un fel isi gasise o noua tema pentru a ma cicali
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:23 am

Ce ai tu impotriva filmelor de groaza?!Eu daca as afla care este cel mai de groaza film,as face orice sa`l am,tu sigur te`ai ascunde in dulap asteptand sa nu mai auzi de el.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:25 am

-Pentru ca filmele de groaza imi dau cosmaruri si urasc cosmarurile caci nu ma pot odihnii asa ca urasc si filmele de groaza.Iar daca vrei un film de groaza,uita-te la Saw,The Grudge sau Exorcistul!Sti ce inseamna sa nu mai poti dormii 1 saptamana dupa ce le-ai vazut?Eram asemenea unui zombi...
Spun oftand adanc
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:31 am

Le`am vazut....Saw stiam ca i se mai zice Puzzle Mortal,am vazut doar 5 parti si...The Grudge toate partile,al doua parte a fost chiar tare,n`am putut dormi in noaptea aceea,si Exorcistul a fost cam plictisitor,nu prea mi`a placut.. am strambat din nas
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 11:51 am

Raman total socat cand am auzit ca s-a uitat chiar la toate partile,nevenindu-mi sa cred.Eu ma uitasem doar la o parte din Saw si din The Grudge si la 10 minute din Exorcistul si totusi nu mai dormisem o saptamana atunci.Tipul asta chiar era fan al fimelor horror
-In regula,habar n-am cum ai reusit sa vezi toate partile insa eu nu mai am de gand sa ma uit la asa ceva!
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:16 pm

Iubesc filmele de groaza,in plus au fost tari,si nu`ti face griji,daca nu vrei n`am nici un motiv sa te oblig sa te uiti la filme de groaza! am zambit cald si l`am sarutat parinteste pe frunte,apoi m`am ridicat din pat si mi`am intins putin oasele.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:21 pm

Rasuflu usurat cand aud ca nu eram obligat sa ma uit la ele.Si-asa ca nu m-as mai fi uitat nici daca asta ar fi insemnat sa-mi pierd viata.Imi inchid scurt ochii cand ma sarutat pe frunte,cuprinzandu-ma un sentiment de caldura.Zambesc larg cand se daduse jos de pe mine,ridicandu-ma in sezut.Oare in noaptea asta avea sa se intample ceva special?
-Si ce facem acum?
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:29 pm

Am dat din umeri si m`am apropiat de fereastra,mi`am proptit mainile pe pervaz si mi`am dus privirea afara
Nu stiu.. am spus scurt.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:31 pm

Imi indrept si eu privirea spre geam,observand ca ninsoarea se mai potolise,fiind un adevarat taram de basm afara.AM marit ochii,zambind larg cand o idee imi veni
-Haide afara!Bataie cu bulgari!
Nu mai facusem niciodata asa ceva si eram curios cum trebuia sa procedez si cum te simteai intr-un asemenea joc
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:35 pm

Mi`am intors privirea spre el.
Poftim?!Nu!Dabia ai scapat de raceala si in nici un caz nu vreau sa racesc si eu.. am dat negativ din cap
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:38 pm

Pun ochii de catelus milog,parca as mai avut inca putin si as fi plans.Nu era deloc corect!Vroiam sa merg afara si sa ma joc!
-Nu...nu vrei sa te distrezi cu mine?Inteleg...
Imi las trist privirea in jos,facandu-ma ca plang
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:43 pm

Am ridicat o spranceana si am ras scurt.
Mda....nu mai merg astea la mine,poti sa nu mai vorbesti cu mine o luna si tot nu ies afara.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 12:45 pm

-Fie!Ma duc singur!
Spun nervos la culme ca nu vroia si el sa vina.Daca nu avea sa vina aveam sa ma duc eu singur.Ma ridic de pe pat,apropiindu-ma de dulap,incepand sa-mi aleg haine groase,geaca si cu un fular.Niciodata nu-mi punema fes caci ma enerva,asa ca era mai bine fara
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 4:04 pm

Mi`am dat ochii peste cap oftand.Tipul asta chiar era o belea pe capul meu,nu vroia aia,vroia sa mearga acolo,sa faca aia,fara cealalta.Nici eu nu mai intelegeam simteam ca inebunesc treptat.
Acum pe bune,tu nu te`ai saturat sa ma enervezi?Sau...e noul tau hobby? intreb calm
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 6:50 pm

-Sa te enervez?De ce te-as enerva daca as iesi afara si m-as distra singur pentru ca tu nu vrei sa vi?M-am saturat sa tot stau in casa!De o luna de zile tot stau aici fara sa fac nimic,inchis in camera mea
Spun dand indiferent din umeri,incepand sa ma dezbrac de hainele pe care le aveam pe mine pentru a le lua pe cele mai groase
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 7:21 pm

Bine!Bine!Nu mai zic nimic,gata,hai sa mergem afara daca asa vrea luminatia sa.. mi`am dat ochii peste cap analizandu`i in intregime corpul.
Mda...prostul de mine,stau sa ma milogesc de un pusti.. am spus cat pentru mine,apoi mi`am dus o mana la funte si am oftat.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 7:23 pm

-Oi,daca nu vrei nu te obliga nimeni sa vi!Sti bine asta,in plus nu vreau decat sa iau o gura de aer si sa fac,poate,un om de zapada
Spun indreptandu-mi privirea spre el,zambindu-i slab.neori stiam ca pot fi o durere de cap insa de data asta chiar nu a avut de ce sa se supere si sa se enerveze
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 7:43 pm

Bine!Hai sa mergem! spun bagandu`mi mainile in buzunarele blugilor.Eram doar in tricou,dar putin imi pasa mie ca afara era peste -15 grade.
Mi`am dus privirea pe tavan oftand scurt.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 7:45 pm

-Sa sti ca nici nu ma gandesc sa merg cu tine in halul asta!
Am oftat adanc,apropiindu-ma de el,uitand momentan ca eram doar in boxeri.Mi-am dus mainile in jurul mijlocului lui,sarutandu-l scurt pe buze
-Nu mai fi asa de artagos.Pot sa ma duc si singur afara daca tu nu vrei sa vi
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 7:58 pm

Am zambit pervers din coltul gurii analizandu`i corpul.
Tu chiar vrei sa te duci afara acum?Bineee,dar bataia ta cu bulgari n`o va lua nimeni.. am zambit malefic,apoi mi`am dus o mana pe talia sa,si i`am lipit corpul de al meu.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:00 pm

Mi-am lipit imediat corpul de al lui cand m-a tras spre el,privindu-l confuz
-Tu ai ceva in mintea aia si nu-mi palce deloc ranjetul ala malefic.Ummm...Justin...la ce te gandesti?
Intreb inghitind in sec,avand un presentiment ca voi regreta ca am pus intrebarea asta
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:05 pm

M`am lins incet pe buze,apropiindu`mi chipul de al sau.
De parca n`ai sti.. soptesc incet si`mi las varful degetelor de la o mana sa`i parcurga incet pectorali.
Ce`i drept vroiam sa ma joc putin cu el,dar nu ma gandeam la lucruri serioase,desi stiam ca daca afla ca iar glumesc ma lua la bataie.
Sus In jos
Streeter

Streeter

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:08 pm

deci,sa inteleg ca iar avea chef de glume?Bine,fie,si eu puteam sa fac astfel de glume,ba chiar mai bine decat ar fi crezut el.Iua o atitudine sexy,la fel si postura corpului meu,privindu-l seducator in ochi.Imi trec limba peste buzele sale,apoi peste ale mele,ducandu-mi bratele in jurul gatului lui
-Justin...nu-i asa ca ar fi frumos sa ne distram putin?
Intreb cu o voce provocatoare,atingandu-i pieptul cu un deget,facand cerculete fine,fara sa-l slabesc din priviri
-Nu-i asa ca ti-ar placea sa-mi simti gustul buzelor,atingerile mele pe intreg corpul tau,caldura corpului meu ce te invaluie?
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitimeMar Feb 01, 2011 8:18 pm

Il privesc putin speriat,nu facea ce credeam eu ca vrea sa faca,nu?Stai eu defapt nu credeam nimic,dar nu aveam sa`i pic in plasa,deci daca el credea ca ma invinge pe mine putea sa`si ia gandul,nu ma lasam nici mort batut..sau....mai bine decat sa continui si sa i`au totul in serios mai bine ma prefaceam ca nu stiu.
Uh...s`a intamplat ceva sau ce?Te`au rapit extraterestri tata? ridic o spranceana si`mi duc o mana pe fundul sau.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

Relax with a cold
Sus 
Pagina 12 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Love in the box :: Locuinte :: Pensiune :: Living-
Mergi direct la: