| Relax with a cold | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:12 am | |
| Aham.... spun putin ganditor,apoi oftez. Hai sa ne uitam la un film de groaza,poate asa nu mai dormi 3 nopti sa am si eu ce face... am chicotit
Ultima editare efectuata de catre Justin in Mar Feb 01, 2011 12:18 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:13 am | |
| AM marit ochii cand il aud,dand imediat negativ din cap -Mai bine beau 10 cafele decat sa ma uit la un film de groaza! Spun oftand adanc.Separea ca intr-un fel isi gasise o noua tema pentru a ma cicali | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:23 am | |
| Ce ai tu impotriva filmelor de groaza?!Eu daca as afla care este cel mai de groaza film,as face orice sa`l am,tu sigur te`ai ascunde in dulap asteptand sa nu mai auzi de el. | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:25 am | |
| -Pentru ca filmele de groaza imi dau cosmaruri si urasc cosmarurile caci nu ma pot odihnii asa ca urasc si filmele de groaza.Iar daca vrei un film de groaza,uita-te la Saw,The Grudge sau Exorcistul!Sti ce inseamna sa nu mai poti dormii 1 saptamana dupa ce le-ai vazut?Eram asemenea unui zombi... Spun oftand adanc | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:31 am | |
| Le`am vazut....Saw stiam ca i se mai zice Puzzle Mortal,am vazut doar 5 parti si...The Grudge toate partile,al doua parte a fost chiar tare,n`am putut dormi in noaptea aceea,si Exorcistul a fost cam plictisitor,nu prea mi`a placut.. am strambat din nas
| |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 11:51 am | |
| Raman total socat cand am auzit ca s-a uitat chiar la toate partile,nevenindu-mi sa cred.Eu ma uitasem doar la o parte din Saw si din The Grudge si la 10 minute din Exorcistul si totusi nu mai dormisem o saptamana atunci.Tipul asta chiar era fan al fimelor horror -In regula,habar n-am cum ai reusit sa vezi toate partile insa eu nu mai am de gand sa ma uit la asa ceva! | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:16 pm | |
| Iubesc filmele de groaza,in plus au fost tari,si nu`ti face griji,daca nu vrei n`am nici un motiv sa te oblig sa te uiti la filme de groaza! am zambit cald si l`am sarutat parinteste pe frunte,apoi m`am ridicat din pat si mi`am intins putin oasele. | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:21 pm | |
| Rasuflu usurat cand aud ca nu eram obligat sa ma uit la ele.Si-asa ca nu m-as mai fi uitat nici daca asta ar fi insemnat sa-mi pierd viata.Imi inchid scurt ochii cand ma sarutat pe frunte,cuprinzandu-ma un sentiment de caldura.Zambesc larg cand se daduse jos de pe mine,ridicandu-ma in sezut.Oare in noaptea asta avea sa se intample ceva special? -Si ce facem acum? | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:29 pm | |
| Am dat din umeri si m`am apropiat de fereastra,mi`am proptit mainile pe pervaz si mi`am dus privirea afara Nu stiu.. am spus scurt. | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:31 pm | |
| Imi indrept si eu privirea spre geam,observand ca ninsoarea se mai potolise,fiind un adevarat taram de basm afara.AM marit ochii,zambind larg cand o idee imi veni -Haide afara!Bataie cu bulgari! Nu mai facusem niciodata asa ceva si eram curios cum trebuia sa procedez si cum te simteai intr-un asemenea joc | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:35 pm | |
| Mi`am intors privirea spre el. Poftim?!Nu!Dabia ai scapat de raceala si in nici un caz nu vreau sa racesc si eu.. am dat negativ din cap | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:38 pm | |
| Pun ochii de catelus milog,parca as mai avut inca putin si as fi plans.Nu era deloc corect!Vroiam sa merg afara si sa ma joc! -Nu...nu vrei sa te distrezi cu mine?Inteleg... Imi las trist privirea in jos,facandu-ma ca plang | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:43 pm | |
| Am ridicat o spranceana si am ras scurt. Mda....nu mai merg astea la mine,poti sa nu mai vorbesti cu mine o luna si tot nu ies afara.
| |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 12:45 pm | |
| -Fie!Ma duc singur! Spun nervos la culme ca nu vroia si el sa vina.Daca nu avea sa vina aveam sa ma duc eu singur.Ma ridic de pe pat,apropiindu-ma de dulap,incepand sa-mi aleg haine groase,geaca si cu un fular.Niciodata nu-mi punema fes caci ma enerva,asa ca era mai bine fara | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 4:04 pm | |
| Mi`am dat ochii peste cap oftand.Tipul asta chiar era o belea pe capul meu,nu vroia aia,vroia sa mearga acolo,sa faca aia,fara cealalta.Nici eu nu mai intelegeam simteam ca inebunesc treptat. Acum pe bune,tu nu te`ai saturat sa ma enervezi?Sau...e noul tau hobby? intreb calm | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 6:50 pm | |
| -Sa te enervez?De ce te-as enerva daca as iesi afara si m-as distra singur pentru ca tu nu vrei sa vi?M-am saturat sa tot stau in casa!De o luna de zile tot stau aici fara sa fac nimic,inchis in camera mea Spun dand indiferent din umeri,incepand sa ma dezbrac de hainele pe care le aveam pe mine pentru a le lua pe cele mai groase | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 7:21 pm | |
| Bine!Bine!Nu mai zic nimic,gata,hai sa mergem afara daca asa vrea luminatia sa.. mi`am dat ochii peste cap analizandu`i in intregime corpul. Mda...prostul de mine,stau sa ma milogesc de un pusti.. am spus cat pentru mine,apoi mi`am dus o mana la funte si am oftat. | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 7:23 pm | |
| -Oi,daca nu vrei nu te obliga nimeni sa vi!Sti bine asta,in plus nu vreau decat sa iau o gura de aer si sa fac,poate,un om de zapada Spun indreptandu-mi privirea spre el,zambindu-i slab.neori stiam ca pot fi o durere de cap insa de data asta chiar nu a avut de ce sa se supere si sa se enerveze | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 7:43 pm | |
| Bine!Hai sa mergem! spun bagandu`mi mainile in buzunarele blugilor.Eram doar in tricou,dar putin imi pasa mie ca afara era peste -15 grade. Mi`am dus privirea pe tavan oftand scurt. | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 7:45 pm | |
| -Sa sti ca nici nu ma gandesc sa merg cu tine in halul asta! Am oftat adanc,apropiindu-ma de el,uitand momentan ca eram doar in boxeri.Mi-am dus mainile in jurul mijlocului lui,sarutandu-l scurt pe buze -Nu mai fi asa de artagos.Pot sa ma duc si singur afara daca tu nu vrei sa vi | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 7:58 pm | |
| Am zambit pervers din coltul gurii analizandu`i corpul. Tu chiar vrei sa te duci afara acum?Bineee,dar bataia ta cu bulgari n`o va lua nimeni.. am zambit malefic,apoi mi`am dus o mana pe talia sa,si i`am lipit corpul de al meu. | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 8:00 pm | |
| Mi-am lipit imediat corpul de al lui cand m-a tras spre el,privindu-l confuz -Tu ai ceva in mintea aia si nu-mi palce deloc ranjetul ala malefic.Ummm...Justin...la ce te gandesti? Intreb inghitind in sec,avand un presentiment ca voi regreta ca am pus intrebarea asta | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 8:05 pm | |
| M`am lins incet pe buze,apropiindu`mi chipul de al sau. De parca n`ai sti.. soptesc incet si`mi las varful degetelor de la o mana sa`i parcurga incet pectorali. Ce`i drept vroiam sa ma joc putin cu el,dar nu ma gandeam la lucruri serioase,desi stiam ca daca afla ca iar glumesc ma lua la bataie. | |
|
| |
Streeter
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 8:08 pm | |
| deci,sa inteleg ca iar avea chef de glume?Bine,fie,si eu puteam sa fac astfel de glume,ba chiar mai bine decat ar fi crezut el.Iua o atitudine sexy,la fel si postura corpului meu,privindu-l seducator in ochi.Imi trec limba peste buzele sale,apoi peste ale mele,ducandu-mi bratele in jurul gatului lui -Justin...nu-i asa ca ar fi frumos sa ne distram putin? Intreb cu o voce provocatoare,atingandu-i pieptul cu un deget,facand cerculete fine,fara sa-l slabesc din priviri -Nu-i asa ca ti-ar placea sa-mi simti gustul buzelor,atingerile mele pe intreg corpul tau,caldura corpului meu ce te invaluie? | |
|
| |
Justin Admin
| Subiect: Re: Relax with a cold Mar Feb 01, 2011 8:18 pm | |
| Il privesc putin speriat,nu facea ce credeam eu ca vrea sa faca,nu?Stai eu defapt nu credeam nimic,dar nu aveam sa`i pic in plasa,deci daca el credea ca ma invinge pe mine putea sa`si ia gandul,nu ma lasam nici mort batut..sau....mai bine decat sa continui si sa i`au totul in serios mai bine ma prefaceam ca nu stiu. Uh...s`a intamplat ceva sau ce?Te`au rapit extraterestri tata? ridic o spranceana si`mi duc o mana pe fundul sau. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Relax with a cold | |
| |
|
| |
| Relax with a cold | |
|