Love in the box
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Love in the box

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Relax with a cold

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
Streeter

Streeter

Data de inscriere : 28/01/2011

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 5:22 pm

Stateam in fata semineului,invelit cu o patura destul de groasa.De cand venisem aici,am stat intr-una numai racit,cu nasul rosu si dureri de cap.Mi-am intins mainile spre semineu ca sa le incalzeasc caci,oricat de gros as fi fost imbracat,tot aveam frisoare si imi simteam pana si sangele rece ce-mi curgea prin vene.Las un stranut asurzitor sa umple linistea livingului,oferindu-mi o senzatie ''grozava'' si o noua durere de cap
-Firar...
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Data de inscriere : 25/11/2010

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 5:30 pm

De cateva ore tot colindam prin pensiune,incercam sa gasesc un loc in care sa imi pot crea noua melodie,sau mai bine spus unde o puteam termina.Dupa ce am urcat in pod,de unde m`am ales cu o groaza de praf in cap,m`am gandit ca ideea cea mai buna si ultima ramasa este livingul.Am coborat pana in camera spatioasa,cu chitara in mana si m`am asezat pe un fotoliu,l`am observat cam greu pe baiat,apoi am oftat.
"Clar,n`o s`o termin niciodata.. mi`am spus
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 6:10 pm

Sincer sa fiu nici macar nu am observat ca nu mai eram singur,fiind preocupat de durerea de cap si de cum sa scap de aceasta si de raceala.Imi stergeam nasul cu servetele incepand deja sa ma usture,injurand prinde dinti ceva ce nici macar eu nu eram in stare sa descifrez.Uram cand nu ma simteam bine si nu puteam sa-mi fac de cap,mai ales ca eram si in vacanta.Stranut inca o data,apucandu-ma de nas,astfel sperand ca aceste enervante stranuturi sa inceteze.In momentul de fata eram in stare sa-mi zmulg si nasul numai sa ma simt mai bine
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:06 pm

M`am ridicat si am lasat chitara rezemata de un brat al fotoliului.M`am apropiat incet de el ducandu`mi o mana pe umarul sau.
Noroc! am spus zambind pe un ton copilaresc cand l`am auzit stranutand,desi invatasem ca nu este bine sa bagi in seama o persoana cand stranuta,cica asa scria in codul bunelor maniere,dupa mintea mea era cea mai mare prostie.
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:10 pm

Tresar usor cand imi simt umarul atins,indreptandu-mi imediat privirea spre cel ce o facuse.Rasuflu usurat cand vad ca era doar un alt pusti si ca nu avea sa-mi faca nimic.Nu de alta insa la starea in care eram numai de o bataie nu aveam eu acum
-Merci
Ii raspund ragusit apreciind faptul ca cineva indraznise sa vorbeasca cu cineva gripat fara a-i fi frica ca va raci si el la randul lui.Imi suflu nasul,strangand din ochi caci ustura ca naiba.Mai rau de-atat nu cred ca se putea
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:19 pm

M`am lasat pe vine in fata lui zambind`ui copilaresc.
Uh....ai racit nu gluma,sa ghicesc in urma unei batai cu bulgari? clipes des si imi duc o mana pe fruntea lui constatand ca avea si febra,era si normal la o astfel de raceala.Numai eu eram "ghinionistul" ce nu racea iarna,ci vara.
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:22 pm

Il urmaresc atent cu privirea,de data asta nederanjandu-ma ca cineva imi perturbase linistea la care tineam enorm.Ma gandeam ca poate daca cineva ma tinea de vorba nu mai aveam sa stranut si poate ca uitam si de durerea de cap.In momentul in care isi pusese mana rece pe fruntea mea,mi-am inchis lent ochii,fiind atat de bine
-Sunt racit cobza omule,crede-ma,si nici macar nu am facut o...bataie cu...bulgari sau cum naiba s-o numi.
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:33 pm

M`am asezat pe parchet in stil turcesc privind`ul atent si analizand fiecare cuvant ce il rostea.
Um...pai atunci...ai baut apa rece?!Nu te`ai imbracat gros,ai dormit cu geamul deschis?! intreb incercand sa ghicesc varianta corecta.
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:38 pm

-Nici una,nici alta.Mi-a fost de-ajuns doar sa stau 5 minute afara cat mi-am luat bagajele din masina si deja am ajuns in ha...ha...hapchiu!!Halul asta...
Completez dupa ce stranut,neuitand sa-mi pun mana la gura caci nu vroiam sa-l contaminez si pe el.In plus,ce era cu tipul asta de punea atatea intrebari si incerca sa afle de ce eram racit?De ce sa-l doara pe el atat de mult de sanatatea mea cand habar n-avea cine eram macar?
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:42 pm

Aham..oh si sanatate! am spus ducandu`mi un deget sub barbie,apoi raspunzand`ui la stranut.
Ai incercat un dus fierbinte si o cana cu ceai de lamaie?intreb pastrandu`mi zambetul pe buze ce incepuse sa ma enerveze chiar si pe mine.
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:45 pm

Inghit in sec caci deja incepuse sa ma doara si gatul de la atatea stranuturi.Strang mai bine patura pe mine ca sa nu-mi mai fie frig,privind ganditor la foc.Adevarul era ca nu incercasem chestiile alea.Deobicei,cand eram racit,asteptam sa-mi treaca de la sine,nestiind ce sa fac
-Nu,n-am incercat...Oricum,nu trebuie sa-ti bati capul cu asta,o sa-mi treaca mie.
Spun indreptandu-mi privirea spre el,ranjind in coltul gurii
-Streeter,'pare bine
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:50 pm

Am ridicat o spraceana si mi`am dus o mana la gura chicotind.
Tu crezi ca raceala ta e doar asa de frumusete?Astepti sa iti treaca si iti trece?Eu nu prea cred... am dat din umeri.
Justin,incantat!am zambit larg
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:53 pm

-Defapt,eu provin dintr-o tara in care nu prea ninge iar iarna e mult mai cald ca aici.Nu sunt racit des iar cand sunt imi curge doar nasul deci e normal ca sa astept sa treaca de la sine...nu?
Intreb confuz,necrezand pana si eu ceea ce spuneam.Imi inchid ochii,trecandu-mi o mana prin par,ciufulindu-l usor.Deci,il chema Justin,nu?Interesant nume si sincer sa fiu,chiar i se potrivea insa,ma intrebam...oare se prefacea ca ii pasa caci cam asta imi inspira mie?
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 7:59 pm

Mi`am dus o mana la ceafa zambind chinuit,caci oricat de atent vroiam sa par nu intelegeam mai nimic din ce vroia sa imi spuna.
Mdaaaa... murmur cu acelasi zambet chinuit pe fata.
Hai sa faci un dus! spun ridicandu`ma de jos intinzand o mana spre el pentru al ajuta sa se ridice.
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 8:03 pm

Imi sterg nasul cu un servetel,indreptandu-mi privirea spre el cand am observat ca s-a ridic.Sa fac un dus?Dar n-aveam chef de asta!Nu aveam chef de nimic si-mi era si o lene groaznica.Insa n-as fi fost eu nesimtit,poate prea nesimtit in astfel de situatii incat sa-i refuz ajutorul?Oftez adanc,cuprinzandu-i mana,ridicandu-ma de jos.Observand imediat diferenta de inaltime,el fiind mai inalt ca mine.Asta...chair nu-mi placea...Defapt,cam toti erau mai inalti decat mine.Ce puteam cere la 1.65 ai mei?
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 8:12 pm

Il privesc usor amuzat,era mai mic ca mine si se vede asta,nu numai de inaltime,sigur era si de varsta.Mi`am dus o mana in parul sau si i l`am ciufulit zambind.
Cam greu,dar ai acceptat,haide! l`am tras de mana dupa mine.
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 8:15 pm

Strang din ochi cand incepe a-mi ciufuli parul,lasandu-mi caninii groaznic de ascutiti la vedere.Uram cand lumea ma trata ca pe un copil si mai ales cand imi ciufulea parul.Oftez adanc alegand ca de data asta sa nu mai comentez nimic,fiind prea racit pentru asa ceva.Ma las tras dupa el,privind atent in jurul meu
-Cam cati stau in cabana asta?
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 8:23 pm

Am dat din umeri.
Pai..nu prea stiu,si eu sunt nou,nu stau sa numar persoanele ce vin si ies de aici! mi`am dus o mana in par ciufulindu`mil de la spate.
Cand am ajuns in fata dusurilor i`am deschis usa facand`ui loc sa intre primul.
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 9:49 pm

Mormai un aha privind apoi tot in fata.Nu de alta insa aveam sa stau mult aici iar dusmanul meu cel mai aprig era plictiseala.Trebuia sa ma informez de undeva daca sunt fete sau baieti draguti pe-aici ca sa am si eu de cine sa ma iau si cu cine sa-mi petrec noptile.M-am oprit odata cu el,privind spre usa,stramband din nas.Ah,chiar nu aveam nici un chef de baie.Intru primul,privind in jurul meu,simtind o oarecare racoare,venindu-mi sa ma intorc direct inapoi in fata semineului
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:00 pm

Hai!Hai! spun pe un ton copilaresc si il imping de la spate pana in mijlocul camerei.
I`am facut semn cu mana spre cabina de dus.
Nu iesi de aici pana nu iese si raceala din tine... am spus hotarat si am iesit din baie inchizand incet usa in urma mea

Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:03 pm

Pun o moaca de copil chinuit,bosumflat la culme caci numai de dus nu aveam eu chef acum.Nu am avut incotro,fiind impins de la spate la propiu.Scot limba la tip dupa ce parasi incapera bolborosind ceva indescifrabil.Oftez adanc,dandu-mi jos patura si apoi si hainele,privind spre cabina de dus.Chiar trebuia?Separea ca da...Stramb din buze,intrand in cabina,dand drumul la apa fierbinte.Nu ma asteptam sa vina chiar fierbinte din prime,asa ca am tipat puternic caci m-am fript,iesind iemdiat din cabina,avand pieptul rosu
-Fira-i tu sa fi de dus enervant!
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:28 pm

Dupa ce am iesit din baie mi`am proptit spatele de un perete cu privirea in pamant.Mi`am dus mainile in buzunarele blugilor cautand pachetul cu tigari,insa si de data aceasta il uitasem pe birou,nimic nou pentru mine.Am injurat printre dinti,apoi am marit involuntar ochii cand am auzit acel tipat privind spre usa.
Esti bine?! intreb stramband din nas.
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:31 pm

Imi iau imediat hainele de jos,imbracandu-ma cu boxerii si cu tricoul lung ce-l avusesem pe mine,fiind preferatul meu caci parca imi venea ca o rochie si era comfortabil.Imi iau restul hainelor de jos,injurand cu foc si blestemand dusul,jurand ca nu mai aveam sa calc in viata mea in el chiar daca riscam sa miros groaznic,preferand sa fac baie in zapada.Dau buzna afara din baie,l;uand-o la pas spre camera mea,fara sa ma opresc din a bolborosii injuraturile mele,fara sa fiu in stare sa vorbesc sau sa-l aud pe tip,fiind prea captivat de ceea ce faceam acum
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:37 pm

Am tresarit putin speriat cand l`am vazut iesind,apoi l`am privit intrebator.
Unde crezi ca te duci? ridic o spranceana si alerg dupa el prinzandu`l intr`un final de incheietura maini.
Ah...?s`a intamplat ceva? intreb privindu`l inocent.
Sus In jos
Streeter

Streeter

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitimeVin Ian 28, 2011 10:42 pm

Eram foarte hotarat sa ajung cat mai repede in camera sa-mi pun naibii ceva peste zona rosie ca nu mai puteam de usturime.Totusi,am fost oprit in loc in clipa cand tipul m-a prins de mana,facandu-ma sa ma intorc cu fata spre el
-Ma duc in camera si da,s-a intamplat ceva!
Spun pe un ton mai ridicat,ridicandu-mi tricoul ca sa vada ce s-a intamplat si anume ca imi oparisem pielea
-Si acum ma ustura de mor si nici macar nu mi-ai spus ca vine direct apa fierbinte pe teava si nu rece cum e normal!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Relax with a cold Empty
MesajSubiect: Re: Relax with a cold   Relax with a cold Icon_minitime

Sus In jos

Relax with a cold
Sus 
Pagina 1 din 15Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Love in the box :: Locuinte :: Pensiune :: Living-
Mergi direct la: