Love in the box
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Love in the box

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Vezisuneteauziculori ;]

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Justin
Admin
Justin

Data de inscriere : 25/11/2010

Vezisuneteauziculori ;] Empty
MesajSubiect: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 1:55 am

Trebuia sa ii tin locul unui prieten ca Dj,nu aveam nici cea mai vaga idee cum sa folosesc placile acelea din fata mea.Aveam pe mine o pereche de blugi nu foarte stramti,negri,si un hanorac alb putin larg.
Sus In jos
Ariel Thomas

Ariel Thomas

Data de inscriere : 28/01/2011

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 2:45 am

Era o seară caldă , şi frumoasă spre uimirea mea , aşa că de ce nu să profit şi eu un pic ... mai mult şi să mă îmbrac în fustă.
Zis şi făcut, mi-am luat un tutu negru pe mine, cu un corset gothic , nişte botine nu foarte înalte , şi totul era foarte frumos ; pentru că mă miram şi eu arătând aşa bine şi diferit de obiceiul hainelor târâte zi de zi, ca jeanşi.
O jachetă de piele , jacheta sa obişnuită dacă stai să te gândeşti şi iera gata la club.
Intră în club , auzind o melodie foarte veche şi un remix foarte bun.
SMF , hahaha! Şi eu care credeam că nu m-ai există pe aici melodia asta... şoptesc pentru sinea mea şi mă strecor printre tinerii alcoolici , spre bar.
Urma să mă aşez , asta am şi făcut , mi-am comandat un suc de portocale roşii , şi am ascultat muzica ce răsuna în timpanele mele.
Sus In jos
http://liacp.forummotion.com/
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 1:06 pm

Ma uit putin la placile din fata mea neintelegnd ce trebuie sa fac.Am oftat stiind ca puteam sa fiu mort daca nu iese cev bine.Am inspirat aer adanc in piept si am inceput sa`mi folosesc imaginatia mixand o melodie de care eu insumi nu auzisem niciodata,dar totusi se auzea placut,pentru mine,acum,nu stiam daca celorlalti le placea.
Sus In jos
Ariel Thomas

Ariel Thomas

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeSam Ian 29, 2011 2:44 pm

Îşi îndepărtă jacheta de piele de pe umerii săi , aşezând-o pe spătarul scaunului înalt de la bar pe care stătea ea. Îşi luă sticla cu sucul rece , şi prinse paiul între buzele sale , crăpate şi moi , simţind textura fină şi dulceagă a sucului.
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 5:13 pm

Mnu!Era clar,trebuia sa ma las de meserie,am pus repede pe alcineva in locul meu si am coborat la bar.Mi`am luat o doza de suc si mi`am dus privirea prin club.
Sus In jos
Ariel Thomas

Ariel Thomas

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 10:28 pm

Lăsă sticla de suc neacidulat , pe masă , amintindu-şi de cluburi din Canada , acele cluburi de muzică clasică , rock intens şi metal greu.
Dădu o ocheadă peste persoanele de acolo ; nu prea îi păsa cine era acolo , pentru că nu cunoştea pe nimeni... ce era să facă? Asculta muzica încercând să nu se prea concentreze pe migrenele ce îi dădeau mari bătăi de cap.
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeDum Ian 30, 2011 10:46 pm

Plictiseala!Nimic nou,veneam in fiecare seara aici si nu era nimic schimbat,aceleasi persoane,aceleasi zambete false....boooringg.
Am oftat scurt gustand din lichidul rece si inchis la culoare.
Nu aveam nimic mai bun de facut.. am mormait.
Sus In jos
Ariel Thomas

Ariel Thomas

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 12:56 am

Îi auzi cu greu şi uşor totuşi de descifrat vocea slab groasă şi tentantă a tânărului , privii spre acesta cu coada ochiului şi mormăi pentru sine , dar să fie şi auzită
Mda...nici eu..dădu din umeri , trăgând mai aproape sticla cu lichidul rece .
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 1:46 am

Mi`am intors capul spre locul de unde se auzise vocea fetei,apoi mi`am inmuiat buzele in lichidul rece.
Singura?Singura?! intreb analizand`o din priviri.
Sus In jos
Ariel Thomas

Ariel Thomas

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 1:45 pm

Un zămbet scurt amuzat răsării pe faţa acesteaia , se întoarse cu întreg corpul , ţinând în mâna dreaptă sticla cu suc , răspunzând în cele din urmă:
Singură...singură! continuă să zâmbească. Şi tu la fel? întrebă curioasă
Sus In jos
Justin
Admin
Justin

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 2:18 pm

Am zambit privind`o.
Pai...mdaaa,trebuia sa`i tin locul unui prieten ca Dj,dar nu stiu ce trebuie sa fac,e cam complicat pt. creierasul meu pe care nu`l am spun si`mi ciufulesc parul cuu ambele maini.
Sus In jos
Ariel Thomas

Ariel Thomas

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitimeLun Ian 31, 2011 2:56 pm

Îşi duse paiul între buze sorbind lichidul rece , râzând slab apoi la ceea ce a spus el.
Şi dacă nu te pricepi de ce îi ţi locul? întrebă fiind într-o mică dilemă
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vezisuneteauziculori ;]   Vezisuneteauziculori ;] Icon_minitime

Sus In jos

Vezisuneteauziculori ;]
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Love in the box :: Oras :: Club-
Mergi direct la: